Jobba hos oss

Tycker du om att ha kul på jobbet samtidigt som du utvecklas och tar dig framåt i karriären? Är du social och duktig på att snabbt bygga relationer med nya människor över telefon? Tycker du om att kunna jobba flexibelt när det passar dig? Då kan du vara Reliables nästa stjärna!
Vi har kollektivavtal!

Kort om oss

Reliable AB arbetar med nykundsbearbetning inom B2B. Genom en målmedveten och nischad direktrekrytering från Sveriges universitet och högskolor kan vi stolt säga att vi har branschens mest kompetenta medarbetare. Vi lägger en stor vikt vid att våra medarbetare ska trivas hos oss, vi har högt i tak och vi har alltid kul på kontoret. Vi har över 20 års erfarenhet från branschen och arbetar med flera av Sveriges mest spännande företag. Vi har idag kontor i Stockholm. 

Information om tjänsten

Just nu söker vi ett flertal konsulter till våra uppdrag och kontor i Stockholm. Tjänsterna är på mellan 30 - 100%. Arbetstiderna är flexibla och går därför utmärkt att kombinera med studier eller annat jobb.

Arbetsuppgifter

Som Junior konsult är din huvudsakliga arbetsuppgift att boka kvalificerade möten B2B, där du jobbar med flera olika typer av projekt parallellt. Vi matchar dina intressen och dina framtidsplaner med passande projekt och kunder, och du får i ditt arbete möjlighet att bearbeta befattningshavare på Sveriges mest spännande företag.

Vi söker dig som

  • Har god kommunikativ förmåga och vill ta dina sociala skills till nya nivåer.
  • Har en stark inre drivkraft och motiveras av att arbeta mot uppsatta mål.
  • Uppskattar en öppen och prestigelös företagskultur med högt i tak .
  • Tycker om att ha roligt på jobbet samtidigt som du arbetar i ett högt tempo i ett energifyllt team.
  • Motiveras av roliga tävlingar och gärna stannar och umgås med kollegorna på fredagarnas AW.
  • Erfarenhet från försäljning och/eller mötesbokning är ett stort plus.
  • Studerar, alternativt har en påbörjad eller avslutad eftergymnasial utbildning.

Vi erbjuder dig

Vi erbjuder dig en arbetsplats med högt i tak, där beslutsvägarna är korta och där du har möjligheterna att påverka från dag ett. Vi värdesätter att ha kul på jobbet och anordnar stående AW's, tävlingar och andra aktiviteter, allt för att du ska trivas hos oss. Vi arbetar enbart med stora och välkända företag och vi hjälper våra anställda vidare i karriären med skräddarsydda karriärpaket som vi har tillsammans med våra kunder. Vi erbjuder alla våra anställda en trygg garantilön tillsammans med generösa provisioner och bonusar. 


Vid frågor kontakta:
Försäljningschef Fredrik de Joussineau på fredrik@reliable.nu
eller på 08 - 5333 2777
VD Viktor Lindsö på viktor@reliable.nu eller på 072 - 33 00 113

Ansök här

Fält med * är krav. Övriga är valfria.


  • (Endast Word,RTF,PDF)
    (max 50 MB)

START: 
Omgående
 

OMFATTNING: 
Heltid / Deltid

ARBETSTIDER:

Måndag - Fredag: 08:30-17:00

PLATS: 
Dalagatan 31, Stockholm

LÖN: 
Fast lön och provision

SISTA ANSÖKNINGSDATUM:
Löpande rekrytering