20+ års framgång inom telemarketing och nykundsbearbetning.

Vi har i drygt 20 års tid framgångsrikt hanterat telemarketing och övrig nykundsbearbetning. Reliable AB ingår i samma företagsgrupp som Cintech AB i Dorotea. Tillsammans sysselsätter bolagsgruppen drygt 100 kommunikatörer för inbound, outbound, support och övriga backofficetjänster.

Why we're better

Vi på Reliable har en djup förankring i data och erfarenheter från miljontals kunddialoger, vilket utgör ryggraden i vårt arbete. Med tillgång till historisk data som sträcker sig tillbaka till 1980-talet har vi ackumulerat en oslagbar kunskapsbas som ger oss unika insikter i effektiva kommunikationsstrategier för dagens marknad.

Sedan vår start år 2015, då vi tog över delar av Telekompetens, har vi kontinuerligt utvecklat och förfinat våra metoder. Genom att använda smarta prospekteringsverktyg och beprövade pitchtekniker kan vi maximera varje kundkontakt och skapa värde på ett effektivt sätt.
I en tid där telefonen och personliga interaktioner ersätts av robotar och AI-system, tror vi starkt på värdet av personliga kontakter. Genom att direkt interagera med våra kunder får vi omedelbar feedback och kan anpassa våra tjänster efter marknadens behov på ett dynamiskt sätt.

Vi är ständigt uppdaterade med den senaste informationen genom olika direktkopplade system, vilket gör att vi alltid kan nå rätt person vid rätt tillfälle. Genom att använda avancerade dataanalyser och noggrann segmentering strävar vi alltid efter att leverera skräddarsydda lösningar och överträffa förväntningarna hos våra kunder

Cover Image for room meeting

Affärsidé

Vår personal utgör kärnan i vår verksamhet. Vi har en diversifierad personalstyrka bestående av två distinkta grupper: akademiker och elitidrottare. Genom att kombinera högutbildade individer med professionella idrottare strävar vi efter att erbjuda tjänster av absolut högsta kvalitet.

Vision

Vår vision är att bli det främsta valet för högkvalitativ mötesbokning inom B2B i hela Sverige. Genom att leverera överlägsen service och upprätthålla en standard av professionalism och effektivitet strävar vi efter att bli ledande inom branschen och att vara en pålitlig partner för företag som strävar efter framgångsrika affärsmöten.

Värdegrund

Starkt kundfokus, kompetent och välutbildad personal samt en genomgående entreprenörsanda. Vi strävar alltid efter att sätta våra kunders behov i centrum och att leverera en service som överträffar deras förväntningar. Genom att investera i en personalstyrka som präglas av kompetens och hög utbildning, säkerställer vi att varje kundinteraktion präglas av professionalism och expertis. Dessutom värdesätter vi en arbetskultur som präglas av öppenhet och möjligheter.

Sociala medier

Häng med oss på Facebook för en skvätt av kontorslivet och uppdateringar som får dig att le! Glöm inte att svepa förbi vårt Instagram-konto också för ännu mer spännande inblickar och kanske till och med några överraskningar!" Länk till vår instagram

Leadership team

We’re a cross-disciplinary team that loves to create great experiences for our customers.

Cover Image for Viktor

Viktor Lindsö

VD Reliable Ab

Telefon: 08 - 5333 2777
Mobil: 072 - 33 00 113
E-post: viktor@reliable.se

Cover Image for Philip

Philip Lindsö

vVD Reliable Ab

Telefon: 08 - 5333 2777
Mobil: 076 - 55 88 463
E-post: philip@reliable.se